Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SMP presenta una iniciativa per col·laborar en la investigació de l’Alzheimer

Es tracta d’una iniciativa pròpia que pretén recaptar fons a través de la venda al públic de dues litografies amb l’objectiu de col·laborar amb els projectes de la Fundació Pascual Maragall.

El doctor Josep Panyella, de Serveis Mèdics Penedès, remarcava en el decurs de l’acte de presentació d’aquesta proposta solidària la importància de la investigació per ajudar a lluitar contra malalties com l’Alzheimer.

Les dues litografies escollides pertanyen als artistes José Luis Fuentetaja i Antoni Vives Fierro i es distribuiran amb la firma original dels dos autors a un preu de 100€, una litografia, i 150€ si se n’adquireixen dues. Les persones interessades en col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall mitjançant la compra d’alguna d’aquestes litografies ho poden fer posant-se en contacte amb Serveis Mèdics Penedès a través del correu . Es poden adquirir a les instal·lacions de Serveis Mèdics Penedès fins a finals d’abril.

La iniciativa “litografies solidàries” sorgeix en motiu del Gran Sopar de Gala Solidari organitzat a Barcelona per el Club Rotary Pedralbes que es celebra el pròxim 22 de març en benefici de la Fundació Pasqual Maragall i en el qual SMP hi col·labora en l’organització. Al sopar també hi seran presents, desinteressadament, els dos autors de les litografies on podran signar i dedicar les mateixes.

D’aquesta manera, tant la recaptació íntegra de la venda de les litografies com part de la recaptació del sopar anirà destinada a aquesta fundació i als projectes que desenvolupa entorn la investigació i la lluita contra l’Alzheimer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: