Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia s’enfrontarà al Calafell en les semis del 3r Torneig Solidari Serveis Mèdics

El torneig tindrà lloc al Vendrell el 23 de desembre. Noia – Calafell i Igualada – Vendrell són els emparellaments d’un esdeveniment que destina beneficis a Creu Roja i Nens del Vendrell.

Noia – Calafell i Igualada – Vendrell són els emparellaments de les semifinals del Torneig Solidari Serveis Mèdics Penedès, que tindrà lloc el 23 de desembre, al Pavelló Quim Tomàs del Vendrell. Enguany el torneig destinarà tot el recaptat, a les entitats de la Creu Roja i el programa Fem Pinya dels Nens del Vendrell.

La primera semi, un potent derbi entre el Noia, únic representant altpenedesenc, i el Calafell, serà a les 17:45. I la segona, l’Igualada – Vendrell, a les 19h. La final es disputarà el mateix dissabte, 23 de desembre, a partir de les 20:15h.

L’acte de presentació tenia lloc a la seu de Serveis Mèdics al Vendrell, mateixa localitat que acollirà el torneig d’aqui 3 setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: