Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Institut d’Estudis Penedesencs convoca els Premis Penedès de Treballs de Recerca

L’Institut d’Estudis Penedesencs convoca els Premis Penedès de Treballs de Recerca

Seran els primers premis de recerca de batxillerat que englobin tot l’àmbit de la Vegueria, i la voluntat d’arribar a cobrir tots els àmbits de coneixement possible.

El president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat, acompanyat de membres de la Junta i els patrocinadors d’aquests premis, ha presentat la iniciativa que engeguen aquest 2024 amb l’objectiu de fomentar la recerca en qualsevol dels àmbits entre els joves que cursen els seus estudis en els instituts de la Vegueria Penedès.

Arnabat ha destacat que tot i que hi ha premis locals i comarcals per reconèixer aquests treballs de final de batxillerat, aquest seran els únic que tenen com a objectiu tot el territori de la Vegueria.

Des de l’IEP, Carlos Moruno remarca aquest fet diferencial i també que s’ha intentar donar cabuda a tots els àmbits d’estudi, ja sigui història, societat, cultura o medi natural.

Els treballs que es presentin han d’haver estat seleccionat per cada centre, que és qui en coordinarà la presentació.

S’han establert tres premis en metàl·lic, que han estat possibles gràcies a l’aportació de patrocinadors que han volgut donar així suport a aquesta iniciativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: