Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Torneig Solidari SMP recapta 1600€ en la seva tercera edició

Aquest dimarts tenia lloc l’acte d’entrega dels diners a les entitats beneficiàries. Creu Roja i el projecte Fem Pinya dels Nens del Vendrell han rebut 800 euros cada una.

El Museu Pau Casals del Vendrell acollia aquest dimarts l’acte d’entrega de la recaptació del 3r Torneig Solidari d’Hoquei Patins Serveis Mèdics Penedès. La competició, disputada el passat dissabte 23 de desembre al pavelló Quim Tomàs de la capital del Baix Penedès, va comptar amb la participació de quatre equips penedesencs: l’Igualada, campió, el Noia, el Calafell i l’amfitrió, el Vendrell.

Una jornada que, a banda de fomentar la difusió d’un esport tan arrelat a la zona, també va servir per conscienciar sobre les dificultats econòmiques que pateixen diverses famílies. Es va dur a terme una recollida d’aliments i es van aconseguir 1.600 euros destinats a persones vulnerables fruit de la venda de butlletes solidàries. En l’acte s’han entregat 800 euros a la Creu Roja i l’altra meitat de la recaptació als Nens del Vendrell per al seu projecte Fem Pinya.

La tercera edició del Torneig SMP, organitzada pel Vendrell, ha estat possible gràcies a l’impuls de Serveis Mèdics Penedès i el mític col·laborador de Ràdio Vilafranca, Josep Gumà, així com de l’organització del CE Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: