Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rei Carnestoltes de Vilafranca ha mort per l’ensurt en descobrir quin dia es fa la Rua

Com és costum per part del Rei Carnestoltes i la seva Cort, la matinada d’aquest dilluns a dimarts han estat celebrant una gran festa plena d’excessos al teatre Cal Bolet.

En el moment àlgid de la celebració al rei se li ha passat pel cap preguntar quin dia es fa la rua a Vilafranca, i el Cap de Protocol li ha explicat que enguany s’escau en el dia 8 de març, dia de la Dona. El Rei no ha pogut suportar l’impacte d’aquesta notícia i ha caigut desplomat.
El Cap de Protocol anunciava així la mort del rei.
El bisbe, present a la festa, explicava com la mort ha afectat molt a la família i especialment a la Concubina.
El Bisbe també ha explicat que, com que la rua surt el dia de la Dona, la Cort ha decidit enguany no estar present a la rambla.
Aquest dimarts hi ha el primer dia de vetlla. A partir de les cinc de la tarda s’instal·la a la Plaça de la Vila la capella ardent. El públic pot venir a donar l’últim adéu al difunt Rei i donar el condol a l’afligida vídua.
Es comptarà amb l’acompanyament musical dels Grup de Ministrers de l’Escola de Música i la performance del grup de teatre Et Al, amb representacions a dos quarts de sis, dos quarts de set i dos quarts de vuit del vespre.
El Dimecres de Cendra, després de fer una última vetlla, i a partir de les set de la tarda sortirà el seguici fúnebre de la Plaça de la Vila fins al Parc del Tívoli on es farà la lectura del testament i es cremarà el fèretre del Rei Carnestoltes. A continuació tindrà lloc la tradicional sardinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: