Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un 20% dels projectes que han participat en Reempresa a Vilafranca han reixit

Vilafranca ha renovat el seu compromís amb el projecte Reempresa, que en 6 anys ha tingut un 20% de resultats positius a la comarca. L’Ajuntament hi participa des del 2013.

El regidor de promoció econòmica, Joan Manel Montfort, acompanyat del president del Centre Reempresa e Catalunya Antoni Abad, el director del Centre Reempresa, Albert Colomer, i la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmica Local de la Diputació, Rosa Serra, han renovat aquest compromís que des fa 6 anys permet també a Vilafranca ser centre d’informació i assessorament del projecte Reempresa.

Montfort ha explicat que de fet, és una part més en la política de suport i col·laboració amb els emprenedors de la vila. En aquest cas seria pràcticament el darrer pas, quan per el motiu que sigui, les persones que hi han al capdavant d’un negoci decideixen que no poden o no volen seguir i s’ofereix la possibilitat d’un relleu que permet que l’empresa continuï endavant.

El regidor ha volgut destacar també que en els 6 anys que fa que Vilafranca participa en el Reempresa, s’han rebut 111 ofertes d’empreses, i 140 demandes d’emprenedors. D’aquestes, un 20% han acabat cristal·litzant en un traspàs. Considerava que és un èxit.

Anotni Abad facilitava dades també a nivell més global de Catalunya, apuntant que en aquests 6 anys han estat més de 2100 transaccions empresarials les que s’han consolidat.

Totes les parts que participen del projecte en destaquen el bon funcionament, i el fet de la bona consideració que té també per part de les persones que hi han participat. Abad comentava que calia trobar una manera de facilitar aquest relleu empresarial, bàsicament entre les petites i mitjanes empreses, i que s’ha demostrat que Reempresa és una bona eina. Amb el suport de la Diputació i la col·laboració dels ajuntaments s’ofereix un assessorament professional per fer aquesta transacció des de la proximitat i la confiança.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: