Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila ha celebrat la segona edició de la Nit del Comerç de Vilafranca amb més assistència

L’acte es va celebrar divendres a les nou del vespre al Claustre de Sant Francesc.

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila celebra aquest esdeveniment, adreçat als establiments associats, en el que es lliuren reconeixements a comerços, professionals i entitats compromesos amb la promoció del comerç de proximitat. Entre d’altres a la promoció de la targeta de fidelització Centre Vila, a les iniciatives emprenedores o al compromís amb el Centre Vila. També es van lliurar els premis del cinquè concurs de decoració de carrers del Shopping Night. L’acte comptava amb la presència del director general de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero i el regidor de Comerç, Joan M. Montfort.

L’acte, pretén remarcar el paper del comerç com a element vertebrador i generador d’activitat a la ciutat i vol ser un impuls per a aquells professionals que cada dia col·laboren en la dinamització del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: