Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola d’Enoturisme i la fotògrafa Maria Rosa Ferré signen un conveni d’utilització d’imatges

L’Escola d’Enoturisme i la fotògrafa Maria Rosa Ferré signen un conveni d’utilització d’imatges

L’escola, de titularitat municipal, ha arribat a un acord amb la fotògrafa per tal de poder utilitzar les seves imatges en les seves accions de difusió i publicitat.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, de titularitat de l’Ajuntament de Vilafranca, i la fotògrafa vilafranquina Maria Rosa Ferré, han signat un conveni pel qual l’escola podrà utilitzar de forma gratuïta fotografies digitals realitzades per Maria Rosa Ferré en accions de difusió i publicitat en els seus canals de comunicació, xarxes socials i diferents mitjans de difusió. Aquestes imatges serviran per renovar el banc d’imatges per a les activitats que desenvolupa l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i la Wine Business School.

Maria Rosa Ferré, apassionada de la fotografia i de les xarxes socials, ha aconseguit multitud de premis al llarg de la seva trajectòria, es col·laboradora de diversos mitjans de comunicació, ha realitzat exposicions i ha participat en llibres. S’inclina per captar el paisatge, especialment del Penedès, en cadascuna de les seves estacions i disposa de més de 37.000 imatges penjades a la xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: