Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se signa un conveni per continuar la catalogació del fons bibliogràfic de Mossèn Trens

Es calcula que, dels 8.000 volums del fons bibliogràfic de mossèn Manuel Trens, cap a final d’any se n’hauran catalogat uns 4.000.

L’Ajuntament de Vilafranca, Vinseum, Rius i Rius Assessors, l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona han signat un conveni per continuar la catalogació del fons bibliogràfic del vilafranquí Mossèn Manuel Trens. L’acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, del director de la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona, mossèn Josep Maria Turull, del president de l’IEP, Ramon Arnabat, del president de Vinseum, Joan Tarrada, i del director gerent de Rius&Rius Assessors, Miquel Rius. Mossèn Josep Maria Turull explicava que el conveni servirà per continuar la tasca de valorar l’important fons bibliogràfic que va deixar mossèn Manuel Trens, un fons que compta amb llibres únics a Catalunya.

Des de l’ajuntament, Vinseum, l’IEP i Rius i Rius Assessors coincidien a valorar també positivament el conveni per la importància de posar en relleu el patrimoni d’un personatge vilafranquí tan rellevant que va traspassar el Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: