Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Wine Business School inicia el seu 8è postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles

El curs està organitzat per la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic i The Wine Business School, i es du a terme a la seu de l’Enològica de Vilafranca.

Fa uns dies s’iniciava a l’enològica l’edició d’aquest curs 2023-2024 del postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles que per vuitè any consecutiu organitza la Wine Business School. La sessió d’obertura va comptar amb la participació de la regidor d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Gemma Romeu, que va posar en valor aquesta continuïtat en el temps, i el fet també que hi prenen part 23 persones vingudes de diferents comarques catalanes, de les quals 10 són de l’Alt Penedès.

El postgrau finalitza el novembre de l’any vinent, tot i que les classes presencials acaben al juny. L’objectiu és professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial enfocada en la internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des de una doble vessant: la gestió i la viticultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: