Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es van distribuir un miler de cartells a Vilafranca cridant a la vaga general del 21F

El primer acte previ va ser aquest divendres passat, a les set de la tarda a la Plaça de la Vila, on es va convocar a tothom qui ho volgués a participar d’una encartellellada.

La coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana a Vilafranca, Esther Güell, apuntava que s’han distribuït cartells per a tota la comarca i a Vilafranca li han correspost un miler.
L’objectiu de l’encaretllada és el de fer arribar a tothom el missatge de la vaga general.
A la plaça de la Vila es va instal.lar una carpa amb una taula on es repartia el material necessari per l’encaretllada. També s’emplaçava a participar amb el material de difusió que està penjat a les xarxes socials i a les pàgines web dels diferents col·lectius, així com a les pàgines de les xarxes socials del Comitè de Vaga de Vilafranca. Al cartell principal s’hi pot llegir «L’autodeterminació no és delicte. 21 de febrer vaga general. Aturem-ho tot».
A d’altres cartells hi ha missatges com «Un referèndum no pot estar mai fora de la llei», «denunciem l’opressió i manca de llibertat d’expressió» o «denunciem la coacció i persecució repressiva d’organitzacions socials i polítiques».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: