Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Començaran desviaments de trànsit per les obres de la rotonda de la carretera de Gelida

Començaran desviaments de trànsit per les obres de la rotonda de la carretera de Gelida

A partir del proper dilluns, 18 de febrer, es tallarà el trànsit al ramal d’incorporació de la carretera BV-2249 venint del sud a la C-243b.

S’habilitarà desviament alternatiu de trànsit, amb motiu de les obres de construcció de la rotonda de la carretera de Gelida. El desviament té una durada aproximada d’un mes. Aquesta modificació farà que els vehicles hagin de desplaçar-se fins a la rotonda de Can Codorniu, fer un gir complet i continuar fins al desviament de la C-243b.
La Diputació de Barcelona és l’encarregada de dur a terme les obres per augmentar la seguretat i millorar la capacitat i de la mobilitat a l´entorn del nus viari. Les obres, amb un pressupost de licitació de 707.650 euros, van començar el mes de setembre passat i tenen un termini d´execució de set mesos.
L’actuació comporta la construcció d´un nou nus viari en forma de rotonda per tal de millorar la seguretat dels moviments entre ambdues carreteres i evitar els girs a l’esquerra que es produeixen en l’actualitat en condicions geomètriques deficients, a més de millorar les condicions de visibilitat del nus de la carretera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: