Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Alcaldes de l’Alt Penedès han participat a l’acte que exigia un judici just

Pere Regul remarca la importància del moment.

Més de 400 alcaldes i alcaldesses catalans han participat aquest diumenge al migdia a l’acte municipalista per reclamar el respecte als drets i llibertats fonamentals i exigir un judici just i imparcial per als representants polítics i socials processats per l’1-O. En un acte, organitzat per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, amb la col·laboració i de forma coordinada amb l’Ajuntament de Barcelona, el Saló de Cent es va omplir sota el lema ‘Llibertat, Justícia i Democràcia’ i es va convertir en un clam per la llibertat dels presos polítics.
Entre els assistents hi havia l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que destacava la importància d’un acte com aquest.

Regull recorda que els alcaldes són la representació del conjunt de la ciutadania, amb una evidència de la injustícia de les acusacions.

El president de l’ACM, David Saldoni, va reivindicar la transversalitat de l’acte i va destacar que els ajuntaments representem la més absoluta transversalitat de la societat catalana.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va agraïr la presència dels alcaldes i alcaldesses d’arreu del país al Saló de Cent, i també va reivindicar la defensa dels drets i llibertats fonamentals.
A l’acte també hi va participar la parella de Joaquim Forn, Laura Masvidal, en representació de l’Associació Catalana pels Drets Civils. Sis alcaldes i alcaldesses de diferents sensibilitats polítiques, del PSC, Democrates, Catalunya en Comú, ERC, PDeCAT i CUP, van llegir un manifest conjunt de suport a tots els dirigents polítics i socials, per demanar diàleg amb el govern espanyol i exigir un judici del Procés just i imparcial.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
L'estimada immortal
Michael Tippett (1905-1998) - Un músic humanista, pacifista i espiritual
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
22:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: