Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig tornaran a convertir-se en el gran aparador multisectorial de Vilafranca

L’edició del 2023 de les Fires s’ha presentat aquesta setmana, i tornarà a acollir un gran nombre d’expositors de Vilafranca i comarca majortitàriament.

Del 12 al 14 de maig les Fires seran un any més el gran aparador dels sectors comercials i empresarials tant de Vilafranca com de la resta de la comarca. De fet, el 65% dels expositors són de Vilafranca, si amplien al Penedès la xifra és del 75% i si ens referim a la Vegueria Penedès arriba ja al 84%.

Precisament aquesta elevada presència d’expositors locals i comarcals és el que, segons explicava l’alcalde Pere Regull, dona força i justifica que any a any es facin les fires.

De la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, comentava que en aquests moments ja s’ha superat el centenar d’expositors, i posava en valor també el fet que un 70% són repetidors i per tant refermen la confiança en les fires per donar a conèixer els seus productes.

Montfort destacava sectors com el de l’automoció, que representa el 29% dels expositors, la maquinària agrícola que és el 11% o l’associacionisme que arriba al 12%. Aquest any hi ha molta presència d’empreses instal·ladores de plaques solars.

En representació de les empreses que participen de l’organització des de la Comissió de Fires, Max Margalef destacava la important presència d’empreses del sector de la maquinària agrícola que mostren sempre les darreres novetats a la pagesia de la comarca.

Les Fires engegaran el divendres 12 de maig amb la conferència inaugural a l’Auditori Municipal que oferirà Mònica Mendoza amb el títol ‘Les 12 úniques maneres de captar clients’. Serà a partir d’un quart de 10 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: