Diumenge, 21 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Colla Jove de Vilafranca afronta la nova temporada amb la voluntat de fer més formació

Bernat Costa serà el nou cap de colla i Manel Trias el president per els propers dos anys en una Jove que ha renovat de manera important la seva directiva.

Divendres a l’Escorxador la Colla Jove Xiquets de Vilafranca celebrava la seva assemblea general ordinària, amb els principals objectius de renovar la junta directiva per aquesta temporada 2019. Una temporada en que els de la camisa blau cel celebraran el seu desè aniversari de la seva fundació el 2010.
Tot just abans de començar l’assemblea, el encara president de la colla Robert Picot, comentava que la temporada 2018 havia estat profitosa en quan a creixement social de la colla, que ja ha arribat al centenar d’associats, però evidentment no gaire a nivell casteller on el repte de recuperar els castells de 7 no es va assolir.
L’assemblea havia de validar també els canvis a la junta directiva i a la tècnica de la colla vilafranquina. En aquest sentit, el nou cap de colla és Bernat Costa, que remarcava la voluntat de la colla de convertir-se en un espai de formació per a nous castellers.
El nou president de la colla per els propers dos anys serà Manel Trias, que ja va ocupar aquest càrrec entre 2011 i 2014 i que ja era tresorer de la Jove aquest darrers dos anys.
Aquesta temporada 2019 és la desena en funcionament de la colla,i per tant volen també potenciar la seva imatge i refermar-se com a una alternativa dins del món casteller vilafranquí i penedesenc.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Un dia de rock
Programa de rock
01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González

Penedès Televisió

00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
El taller de l'artista
Fèlix Plantalech - artista plàstic
01:15
40 hectàrees
Lluita pagesa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: