Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro-Penedès tanca la formació del 2018 amb un elevat percentatge d’inserció laboral

Una seixantena de persones han participat en els quatre cursos que s’han fet durant el 2018 en col·laboració amb diverses empreses, i un 60% han aconseguit inserir-se laboralment.

L’Auditori de l’edifici de l’Enològica acollia dijous al matí l’entrega de diplomes de tots els cursos de formació que s’han dut a terme aquest 2018, i en que han participat una seixantena de persones. Uns cursos que han comptat amb la col·laboració de diverses empreses i que s’han centrat en Mosso de Magatzem, Auxiliar de Sala i Cuina, Atenció al Client, i Operari d’Industria Alimentaria. S’ha completat la formació amb un taller d’educació financera.
La directora de la Fundació, Gemma Sivill, recordava que s’han fet entre 80 i 90 hores de pràctiques en empreses i al voltant de 190 hores en competències transversals i formació professionalitzadora.
Han estat una seixantena de persones les que han participat en aquests cursos. El secretari de la Fundació, i regidor també de promoció econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort destacava l’elevat índex d’inserció assolit i també la important col·laboració de les empreses.
Dijous al matí els participants en els diferents cursos van rebre un diploma reconeixent l’aprofitament; i també es va lliurar a les empreses col·laboradores un diploma agraint la seva participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: