Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae lliura els diplomes als 23 guanyadors dels projectes d’Impuls al Territori

La dotació econòmica conjunta ha estat de 350.000 euros

El Fòrum Berger Balaguer ha acollit aquest dimecres la cinquena edició de la convocatòria de projectes d’impuls pel territori organitzada per la Fundació Pinnae. En ella, 23 entitats de la vegueria Penedès han rebut una línia d’ajuts de 350.000 euros per subvencionar els seus respectius projectes i activitats socials, a més de signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Pinnae, celebrat a la sala d’exposicions de l’edifici.

Joan Melero Esteve, director de la Fundació Pinnae i secretari del patronat, ha valorat positivament l’augment de la participació en aquesta reedició, que aquest any ha sigut de 60 projectes. Un fet, afegeix Melero, que demostra la seriositat de les entitats del territori.

La convocatòria s’ha adreçat a totes aquelles entitats, públiques i privades no lucratives, que es dediquen a l’àmbit cultural, mediambiental, social i esportiu i que estan emmarcades amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, referent als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L’adjudicació d’ajuts s’ha dividit en dues modalitats segons el seu àmbit: la MODALITAT A, destinada a iniciatives socials, amb un ajut màxim de 25.000 euros per projecte; i la MODALITAT B, centrada en iniciatives culturals, mediambientals i esportives que tinguin un punt de vista social i inclusiu, amb un màxim de 10.000 euros per projecte.

Un dels projectes de l’Alt Penedès seleccionat per rebre els ajuts ha sigut el nou centre ocupacional de la Fundació Más Albornà a Sant Sadurní d’Anoia, que pertany a la modalitat A de les ajudes. Joan Clotet, director general de Más Albornà, ha assegurat que els diners atorgats per la Fundació Pinnae són claus per adequar, per exemple, les instal·lacions del centre i dotar-lo de nous equipaments.

Després de signar tots els convenis, les entitats també han rebut un diploma signat, en aquest cas, pel president de Pinnae, Martí Solé. La convocatòria ha finalitzat amb un acte institucional a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, on Joan Melero, Martí Solé i la directora de Serveis Territorials de Drets socials de la Generalitat, Lluïsa Nicolau, han destacat l’extraordinària feina de les entitats participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: