Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa la pista de gel de Centre Vila amb l’objectiu de superar els 14 mil visitants

Dijous al matí es va obrir al públic la pista de gel que l'Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila en col.laboració amb la Generalitat i l'Ajuntament de Vilafranca ha instal.lat, un any més, a la Rambla de Sant Francesc. Membres de la junta de Centre Vila, representants de la Generalitat i l'alcalde, Pere Regull, [...]

Dijous al matí es va obrir al públic la pista de gel que l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila en col.laboració amb la Generalitat i l’Ajuntament de Vilafranca ha instal.lat, un any més, a la Rambla de Sant Francesc. Membres de la junta de Centre Vila, representants de la Generalitat i l’alcalde, Pere Regull, acokpnayat de diversos regidors van asistir a l’acte d’obertura d’un recinte que continua sent un referent en el conjunt de la comarca i del país.

Centre Vila ha destacat que l’organització de les activitats i el muntatge de la pista suposen un important esforç logístic i econòmic per a l’entitat, esforç que gràcies a la col.laboració de les administracions es pot concretar any darrera any.  A més de l’Ajuntament de Vilafranca, el departamento de Comerç de la Generalitat també col.labora en fer realitat el projecte de la pista.

La pista estarà oberta fins el proper 5 de gener en horari d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 9 del vespre. L’objectiu és superar els 14 mil visitants de l’any passat. Vilafranca va ser ciutat pionera en la instal.lació d’una pista d’aquestes característiques i, actualmente, molt municipis en tenen una.

Com és habitual, des de Centre Vila també s’ha previst l’afluència de grups concertats ja siguin escoles, entitats i institucions de la comarca que demanin venir un dia concret a gaudir de les activitats del recinte. Una de les novetats d’aquest any s’ha programat pel dia 23 amb l’anomenada Casa de Santa Claus. Els nens i nenes que ho vulguin podrán portar aquell dia les seves cartes a la parada. Les cartes s’estan repartint durant aquests diez pels comerços adherits a Centre Vila.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: