Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa la pista de gel de Centre Vila amb l’objectiu de superar els 14 mil visitants

Dijous al matí es va obrir al públic la pista de gel que l'Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila en col.laboració amb la Generalitat i l'Ajuntament de Vilafranca ha instal.lat, un any més, a la Rambla de Sant Francesc. Membres de la junta de Centre Vila, representants de la Generalitat i l'alcalde, Pere Regull, [...]

Dijous al matí es va obrir al públic la pista de gel que l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila en col.laboració amb la Generalitat i l’Ajuntament de Vilafranca ha instal.lat, un any més, a la Rambla de Sant Francesc. Membres de la junta de Centre Vila, representants de la Generalitat i l’alcalde, Pere Regull, acokpnayat de diversos regidors van asistir a l’acte d’obertura d’un recinte que continua sent un referent en el conjunt de la comarca i del país.

Centre Vila ha destacat que l’organització de les activitats i el muntatge de la pista suposen un important esforç logístic i econòmic per a l’entitat, esforç que gràcies a la col.laboració de les administracions es pot concretar any darrera any.  A més de l’Ajuntament de Vilafranca, el departamento de Comerç de la Generalitat també col.labora en fer realitat el projecte de la pista.

La pista estarà oberta fins el proper 5 de gener en horari d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 9 del vespre. L’objectiu és superar els 14 mil visitants de l’any passat. Vilafranca va ser ciutat pionera en la instal.lació d’una pista d’aquestes característiques i, actualmente, molt municipis en tenen una.

Com és habitual, des de Centre Vila també s’ha previst l’afluència de grups concertats ja siguin escoles, entitats i institucions de la comarca que demanin venir un dia concret a gaudir de les activitats del recinte. Una de les novetats d’aquest any s’ha programat pel dia 23 amb l’anomenada Casa de Santa Claus. Els nens i nenes que ho vulguin podrán portar aquell dia les seves cartes a la parada. Les cartes s’estan repartint durant aquests diez pels comerços adherits a Centre Vila.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: