Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inaugura la pista de gel

S’inaugura la pista de gel

L’associació de comerciants i professionals Vilafranca Activa ha confirmat aquest dijous a la tarda que tornarà a obrir la pista de gel, després d’uns dies de treballar intensament amb aquest objectiu

La pista s’inaugurarà aquest dissabte dia 2 de desembre a les 10 del matí i estarà oberta matins i tardes fins al 2 de gener a la rambla de Sant Francesc amb la missió principal de promocionar el comerç de proximitat durant aquestes festes.

Com en els últims anys, la pista estarà totalment compromesa amb la petjada zero de carboni. Per fer-ho, l’empresa N-ICE Skating compensarà les emissions produïdes a través d’un projecte d’energia eòlica. Un cop acabada la campanya es definirà la xifra exacta de CO2 produït.

A més a més, la pista compleix tota la normativa pel que fa a les restriccions actuals d’aigua que hi ha per la sequera ja que utilitza aigua no potable, fet que la converteix en gairebé única en el sector.

Cal tenir en compte que, durant la campanya de Nadal, diumenge 24 de desembre durant tot el matí a la pista de gel hi haurà un personatge de la patrulla canina, el Chase, que es farà fotografies amb tots els infants que patinin.

A més, tenint en compte que Vilafranca Activa vol aglutinar professionals i comerciants de tota la vila, el 23 de desembre des de les cinc de la tarda i fins a les vuit del vespre els més petits i petites de la casa podran fer cagar la tiona solidària que se situarà a la rambla de la Girada. Només hauran de portar aliments pel rebost i, a canvi, cagaran la tiona, rebran un regal sorpresa i també berenar.

Des de Vilafranca Activa animen a escoles, entitats i associacions a reservar el seu espai per poder patinar gràcies a les condicions especials que se’ls ofereix. Qui estigui interessat a fer-ho ha de contactar amb el Consell Esportiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: