Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte arriba el tradicional concert de Nadal de l’Espinguet, a l’església de la Trinitat

Dissabte arriba el tradicional concert de Nadal de l’Espinguet, a l’església de la Trinitat

La seixantena de cantaires de la coral infantil vilafranquina ofereixen aquest dissabte un dels seus tres concerts principals durant l’any, el de Nadal.

Aquest dissabte, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, la Coral infantil l’Espinguet farà el tradicional concert de Nadal a l’església de la Santíssima Trinitat de Vilafranca.
La seixantena de cantaires que formen part de la coral interpretaran un repertori format únicament per peces nadalenques, algunes de clàssiques i conegudes per tothom i d’altres de molt més contemporànies, amb ritmes diferents i sorprenents.
El preu de l’entrada serà de 5 euros i es posaran a la venda una estona abans del concert.
En el calendari de cada curs de l’Espinguet hi ha tres dates assenyalades: el concert de Nadal, el de Sant Jordi i el de final de curs. A més, cada any s’hi sumen d’altres concerts conjunts amb altres corals, colònies, tallers, intercanvis, etc.
Actualment l’Espinguet compta amb una seixantena de cantaires d’entre 3 i 18 anys, organitzats en quatre grups: menuts, petits, mitjans i grans i amb un equip format per quatre directores. Els assajos es fan cada dimarts al Claustre de Sant Francesc.
L’Espinguet va néixer a Vilafranca l’any 1965 de la mà de l’Agrupació Folklòrica del Casal amb la voluntat de mantenir, a través de la música, la llengua i les tradicions entre els infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: