Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Laroc i la Big Band de l’EMM oferiran un concert de Nadal a l’Auditori

L’Auditori Municipal acollirà aquest concert conjunt de les dues entitats el dissabte 21 de desembre, centrat en peces típicament nadalenques.

La Coral Laroc, dirigida per Judit Camprubí, i la Big Band EMM Maria Dolors Calvet, dirigida per Àlex Cassanyes, presenten el concert “Christmas Carol’s” a l’Auditori Municipal de Vilafranca, el dissabte 21 de desembre, a les 8 del vespre.
Christmas Carol’s, és el resultat del treball conjunt d’ambdues entitats. El repertori del concert, plenament nadalenc, visita la tradició d’aquestes festes des del moment present. Una bona mostra d’això n’és l’obra “Tres Carols”, adaptada per a cor i big band, i arranjada per Àlex Cassanyes, en què tres típiques nadales catalanes han estat portades a musicalitats més actuals.
Les entrades es podran comprar el mateix dia del concert a l’Auditori a partir de les 7 de la tarda i, anticipadament, a la llibreria La Cultural i al Teatre Cal Bolet el 5 de desembre de 6 de la tarda a 8 del vespre. El preu de l’entrada és de 10 €, el 20% dels quals anirà íntegrament a La Marató de TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: