Dimarts, 28 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Laroc i la Big Band de l’EMM oferiran un concert de Nadal a l’Auditori

L’Auditori Municipal acollirà aquest concert conjunt de les dues entitats el dissabte 21 de desembre, centrat en peces típicament nadalenques.

La Coral Laroc, dirigida per Judit Camprubí, i la Big Band EMM Maria Dolors Calvet, dirigida per Àlex Cassanyes, presenten el concert “Christmas Carol’s” a l’Auditori Municipal de Vilafranca, el dissabte 21 de desembre, a les 8 del vespre.
Christmas Carol’s, és el resultat del treball conjunt d’ambdues entitats. El repertori del concert, plenament nadalenc, visita la tradició d’aquestes festes des del moment present. Una bona mostra d’això n’és l’obra “Tres Carols”, adaptada per a cor i big band, i arranjada per Àlex Cassanyes, en què tres típiques nadales catalanes han estat portades a musicalitats més actuals.
Les entrades es podran comprar el mateix dia del concert a l’Auditori a partir de les 7 de la tarda i, anticipadament, a la llibreria La Cultural i al Teatre Cal Bolet el 5 de desembre de 6 de la tarda a 8 del vespre. El preu de l’entrada és de 10 €, el 20% dels quals anirà íntegrament a La Marató de TV3.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

18:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: