Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espinguet ofereix el seu tradicional concert de Nadal a l’església de la Trinitat

El concert servia per tancar el primer trimestre.

Dissabte passat la coral infantil l’Espinguet feia el seu concert de Nadal que alhora servia per tancar el primer trimestre amb totes les cançons que s’han anat treballant els darrers mesos però també incorporant algunes nadales com marca la tradició.

Cada any la coral infantil ofereix el seu concert en un espai diferent de la Vila, enguany ho va fer a l’Església de la Santíssima Trinitat.

La seixantena de cantaires que formen part de la coral van interpretar un repertori format per peces nadalenques, algunes de clàssiques i conegudes per tothom i d’altres de molt més contemporànies, amb ritmes diferents i sorprenents. Una de les interpretacions va ser la d’Imagine de John Lennon.

En el calendari de cada curs de l’Espinguet hi ha tres dates assenyalades: el concert de Nadal, el de Sant Jordi i el de final de curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: