Dimecres, 20 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Girada engega la festa de la Castanyada amb bones sensacions malgrat la pluja de dimecres

El túnel del terror que s’havia de fer dimecres al vespre es va traslladar a dijous a causa de la pluja. La Rambla de la Girada acull un centenar de parades de tots tipus fins diumenge.

El que havia de ser una de les novetats de la Festa de la Castanyada al barri de la Girada, una festa de Halloween amb un túnel del terror, es va veure afectat per la pluja de dimecres a la tarda vespre. Una festa que finalment es va acabar traslladant a dijous i situant-la a l’interior del local de l’Associació de Veïns del barri.
Dijous però el temps va acompanyar, i al matí el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort va inaugurar la fira que acull al Rambla de la Girada organitzada per l’Associació de Comerciants. Una Fira que Montfort recordava que any a any va creixent i que ja està consolidada al calendari vilafranquí.
Des de l’Associació de Comerciants de la Girada, la seva presidenta comentava que enguany compten amb prop d’un centenar d’expositors, entre parades i atraccions. Recordava que enguany havien volgut sumar els temes de Halloween amb el túnel del terror que finalment van fer dijous, i explicava que potser una de les principals novetats és a nivell organitzatiu, on s’ha comptat amb una nova empresa.
Fins diumenge es podrà gaudir a la Rambla de la Girada de jocs gegants de fusta disponibles d’11 del matí a les vuit del vespre. A més de al llarg d’aquests dies s’oferiran tallers, es faran exhibicions, hi haurà animació infantil i espectacles de màgia i música itinerants, i el diumenge s’exhibiran més d’un centenar de vehicles clàssics. A més, tots els dies estarà disponible un servei de trenet entre la Plaça del Penedès, i la Rambla de la Girada, amb parades al principi i el final de la mateixa. El preu serà d’un euro.
Dijous al llarg de tot el dia, i aprofitant el bon temps, la Rambla es va anar omplint de gent que volia gaudir d’aquesta fira tant en la part lúdica com de les parades artesanes amb tot tipus de productes. Una fira que estarà activa fins diumenge al vespre al barri de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: