Dilluns, 9 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Futura Local organitza aquest dissabte un concert d’Òpera solidari

Els diners recaptats seran destinats al projecte ‘beques menjador, cap nen sense menjar’ de la Creu Roja.

Aquest dissabte a les 10 de la nit l’Església de Sant Francesc acollirà un concert d’òpera de Jorge Jasso i Plamen en benefici de Creu Roja. La fundació Futura Local ha estat l’encarregada d’organitzar aquest acte solidari amb el patrocini del Rotary Club en la celebració del seu 25è aniversari. Els diners recaptats seran destinats al projecte ‘beques menjador, cap nen sense menjar’ de la Creu Roja. Dilluns a la tarda els organitzadors i protagonistes de l’esdeveniment van ser convidats al programa Al Teu Aire de Ràdio Vilafranca per a presentar l’acte.

El concert comptarà amb els tenors del Gran Teatre del Liceu, Jorge Jasso, i Plamem Papazikov. Jasso és mexicà però fa 15 anys que viu a Catalunya i té familía al Penedès.

Durant el programa Al Teu Aire, Jorge Jasso va fer un avançament del que seria el concert de dissabte i ens va deleitar amb la seva veu interpretant el famós “Con te partiró” de Florent Pagny.

El concert serà aquest dissabte a les 10 de la nit a l’església de Sant Francesc. Les entrades es poden adquirir amb una participació de 15 euros a la pastisseria Galí, Teixits Solà i Calçats Mary-Son o, bé, directament a taquilla abans del concert a la mateixa església.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Vilafranca, punt de trobada
Comerç de proximitat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: