Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 famílies s’han beneficiat de la campanya Cap Infants sense Joguina de Creu Roja

Creu Roja ha fet ja el lliurament de la campanya Cap Infant sense Joguina als beneficiaris d’aquest 2023. Com en les darreres edicions, les famílies han pogut triar les que més els interessaven.

Dimecres era el darrer dia en que les famílies derivades per Serveis Socials del Consell Comarcal i alguns ajuntaments de la comarca a Creu Roja podien recollir les joguines per els seus fills.

Una campanya que s’articula en una primera part que consisteix en la recollida de joguines i de fons per poder comprar-ne; i la segona que és la que serveix per tal que les famílies puguin recollir dues joguines per els seus fills i filles.

Una de les voluntàries que els acompanya quan arriben a Creu Roja és Sheila Miranda, que fa prop de 10 anys que hi col·labora. Explica quin és el procediment que segueixen.

Després les famílies poden escollir també una segona joguina més lúdica entre les que s’ofereixen ordenades per franges d’edat.

Medina destaca que en aquests darrers anys el nombre de persones no ha variat en excés, però el que sí és diferent és el funcionament de l’espai. S’ha apostat per tal que les famílies puguin escollir la joguina que considerin millor als seus gustos o necessitats.

En aquesta edició, segons dades de Creu Roja, s’han beneficiat d’aquesta campanya uns 500 infants i joves fins a 12 anys de l’Alt Penedès, de més de 200 famílies diferents.

Com sempre s’ha buscat que les joguines siguin no sexistes, no bèl·liques, el màxim de sostenibles i amb un component formatiu i de joc en família sempre que sigui possible. I gràcies al fet de recollir donatius per poder-ne comprar, s’assegura que hi hagi oferta per a totes les franges d’edats, des dels més petits fins els 12 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: