Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen el quart 3d10fm de l’any en un Tots Sants que no va sortir rodó

La plaça de la Vila de Vilafranca va viure aquest dijous una diada que no va satisfer a cap de les colles participants.

Especialment als Verds que tenien entre cella i cella descarregar la Torre de 8 neta, construcció que tenen al seu abast, però que en aquesta ocasió no van poder ni carregar.

Van començar la primera ronda amb bon peu, però fregant la caiguda, amb un imponent 3d10fm que va pujar lent i una mica massa obert. Això va fer que la descarregada fos complicadíssima, i que van salvar amb un gran esforç. A la segona ronda venia el repte principal, descarregar la Torre de 8 neta, però la construcció va pujar lenta i entregirada i no es va poder ni carregar. A partir d’aquí arribaven els dubtes per la colla. Per asserenar els ànims es va optar per una construcció marca de la casa, la Torre de 9fm, que van descarregar amb solvència. Això va fer augmentar encara més els dubtes sobre quina podria ser la tercera construcció de gamma extra. Podien tornar a intentar la torre, o el quatre de 9 net, que també havien assajat, però al final van escollir el 5 de 9f, castell sempre complicat per la colla. Una construcció que tampoc van poder coronar i que va caure mentre baixava la canalla. Per fer un tercer castell van portar el quatre de nou a la cinquena ronda i van completar la diada amb un bri d’esperança per la temporada vinent amb el pilar de sis amb nous components.

Acabada la diada i en declaracions a peu de plaça amb l’Anna Vallhonesta el cap de colla, Toni Bach, explicava que la diada havia estat un reflex de tota la temporada.

Tot i alguns comentaris que la temporada castellera es fa massa llarga, Toni Bach, apuntava que la colla ha seguit el calendari previst i ha comptat amb molta gent sempre que ho ha necessitat.

En relació a la resta de colles que van participar a la diada de Tots Sants, tampoc van sortir amb els objectius acomplerts. Els més animats els Capgrossos de Mataró, perquè van plantar un bon 3 de 9f a la primera ronda, van descarregar també un gamma extra, la Torre de 9fm, però van ensopegar amb el 5d9f que els va caure quan deixaven en intent. Els de Mataró van acabar amb el 4 de 8.

Sants venia d’una forta caiguda a la seva diada de la setmana anterior i van oferir castells de vuit per assegurar i els Xiquets de Tarragona van utilitzar 5 rondes sortint de Vilafranca amb el 3 de 9f , el 5 d8 i el 4d8 descarregats.

 

 

 

 

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de Sant Bernat
18:45
El reportatge
Mostra de teatre Infantil. Fem 20 anys!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: