Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran la Diada de Tots Sants en directe i en reposició

Aquest dijous , 1 de novembre, té lloc una de les diades més destacades del calendari casteller.

La Dida de la Colla dels Castellers de Vilafranca. Una diada en la que els Verds volen tancar la temporada amb grans castells. Estan en cartera el 3 d 10fm i la Torre de 8 sense folre. Si tot va bé la colla també pensa en un tercer gran castell de gamma extra que podria ser el 4 de 9 sense folre o el 5 de 9 amb folre. Acompanyaran als Castellers de Vilafranca les colles habituals dels Capgrossos de Mataró, Castellers de Sants i Xiquets de Tarragona.

La diada, que té lloc a la Plaça de la Vila, s’oferirà en directe tant per Ràdio Vilafranca com per Penedès TV a partir de les 12 del migdia, amb locució del cronista Pep Ribes, acompanyat del periodista Josep Torreño i com a convidat l’excap de colla de la Joves de Valls, Jaume Galofré.

A més per televisió es farà una reposició resumida d’una hora que s’emetrà aquest mateix dijous a les sis de la tarda i a les onze de la nit. D’altra banda cal recordar que com que no es disposa dels drets d’emissió la pàgina web de RTV Vilafranca no podrà oferir l’emissió de la diada en streaming.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: