Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran la Diada de Tots Sants en directe i en reposició

Aquest dijous , 1 de novembre, té lloc una de les diades més destacades del calendari casteller.

La Dida de la Colla dels Castellers de Vilafranca. Una diada en la que els Verds volen tancar la temporada amb grans castells. Estan en cartera el 3 d 10fm i la Torre de 8 sense folre. Si tot va bé la colla també pensa en un tercer gran castell de gamma extra que podria ser el 4 de 9 sense folre o el 5 de 9 amb folre. Acompanyaran als Castellers de Vilafranca les colles habituals dels Capgrossos de Mataró, Castellers de Sants i Xiquets de Tarragona.

La diada, que té lloc a la Plaça de la Vila, s’oferirà en directe tant per Ràdio Vilafranca com per Penedès TV a partir de les 12 del migdia, amb locució del cronista Pep Ribes, acompanyat del periodista Josep Torreño i com a convidat l’excap de colla de la Joves de Valls, Jaume Galofré.

A més per televisió es farà una reposició resumida d’una hora que s’emetrà aquest mateix dijous a les sis de la tarda i a les onze de la nit. D’altra banda cal recordar que com que no es disposa dels drets d’emissió la pàgina web de RTV Vilafranca no podrà oferir l’emissió de la diada en streaming.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Les Cabanyes - San Lorenzo
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: