Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte ‘El bosc de les escoles’, de l’ADF Sant Sadurní, finalista als premis de la DiBA

El projecte ‘El bosc de les escoles’, de l’ADF de Sant Sadurní, ha estat finalista als Premis a la Prevenció dels Incendis Forestals.

La Diputació de Barcelona convoca anualment els Premis a la Prevenció dels Incendis Forestals, amb l’objectiu de guardonar la tasca que realitzen les Agrupacions de Defensa Forestal. Enguany, l’acte de lliurament dels premis es va fer dissabte passat a l’Auditori de Llinars del Vallès.

L’ADF de Teià ha guanyat el Premi Rossend Montané pel seu projecte d’aprofitament dels recursos naturals de la finca del Vedat, que consisteix a aprofitar l’aigua de les sobreeixides de les fonts de l’Ajupit. El Premi Jordi Peix va ser per a l’ADF de Terrassa, en aquest cas per les accions de sensibilització en la prevenció d’incendis entre la ciutadania.

En aquest premi, l’ADF de Sant Sadurní va quedar finalista per ‘El bosc de les escoles’, un projecte que pretén actuar sobre la zona de la timba de Can Mas de la Riera per a millorar-ne l’entorn i fer-hi itineraris de passeig i punts d’observació de la fauna amb la col·laboració de les escoles del municipi.
En nom de l’ADF de Sant Sadurní, el seu responsable Xavier Xortó, parlava de la importància de portar les escoles al bosc.

D’altra banda, el Premi Honorífic a la trajectòria personal en la prevenció d’incendis ha estat per Josep Escaler Terme, de Castellnou de Bages, integrant del Grup de prompte auxili, creat arran del gran incendi de Mura i Talamanca l’any 1985, i membre actiu de l’ADF ‘Defensors del bosc’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: