Dissabte, 25 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’aposta per el turisme de reunions es concreta a la comarca sota el paraigua de Penedès Events

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat aquesta proposta en que s’ha estat treballant des de fa mesos per aglutinar les propostes al voltant del turisme de reunions i convencions.

Com explica la directora del Consorci, Núria Sala, la intenció era explicar aquesta feia que s’ha estat fent en els darrers mesos i el nou espai que hi ha a la web d’Enoturisme Penedès centrat específicament en aquesta nova oferta turística.
A banda d’aquest intercanvi d’opinions i sensacions, els assistents van poder fer també un tast d’algunes de les activitats que es proposen, com passeigs en bicicleta, seeway, senderisme o vehicles 4×4.
Sala comentava que ja fa temps que s’està treballant en aquesta línia, conscients que és un segment que ha de créixer. Però va ser a partir del 2017 en que s’ha vist que era el moment de fer-ne una aposta important.
De moment son 63 empreses del Club Enoturisme Penedès les que hi participen, sota la idea de deixar-se seduir per espais singulars envoltats de vinyes a només 40 minuts de Barcelona. Des del Consorci esperen que se n’hi vagin afegint més en els propers mesos.
La sessió ha comptat també amb la intervenció d’Anna Sánchez, cap de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona; i Christoph Tessmar, director del Barcelona Convention Bureau que han parlat de les potencialitats del Penedès dins de l’oferta de Turisme de Reunions de Barcelona.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Pica lletres
Institut Gelida A - Institut El Foix B (Santa Margarida i els Monjos)
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: