Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Satisfacció dels turistes que visiten el Penedès, i bona ocupació de cara a les festes

Aquestes setmanes acostumen a ser importants per el turisme, ja que hi ha molts festius. Venim d’un pont com és el de la Puríssima, i estem a les portes de les festes de Nadal, cap d’any i Reis.

Amb aquestes perspectives, des de l’Associació Masies del Penedès la seva presidenta destaca que han tingut una bona ocupació aquest cap de setmana, i que per les properes festes ratllen el ple total, principalment per cap d’any. Àngels Monteagudo és la presidenta de Masies del Penedès.

Des del Consorci de Turisme del Penedès, Núria Sala que n’és la directora remarca que el nivell de satisfacció dels visitants a la comarca, i sobre tot dels qui s’acosten a través de la Ruta del Vi, és molt alt. És turisme en aquest cas bàsicament de parelles i familiar.

Per Sala, l’oferta d’enoturisme, gastronomia i descoberta del territori, és un dels principals atractius del Penedès.

Una percepció amb la qual coincideix Àngels Monteagudo, que remarca que els seus clients normalment s’interessen pel territori i pel que pot oferir de diferencial el Penedès.

Una de les persones que aquestes dies ha estat al Penedès amb la seva família és la Sandra Picazo, que ha vingut des de l’Hospitalet. En el seu cas confessa que ja són habituals de cases rurals al Penedès, que els va enamorar per el paisatge, els vins i la proximitat.

Les percepcions en general són positives, i en aquest sentit Núria Sala apunta per exemple que en el cas de les Rutes del Vi poc a poc s’hi van afegint més allotjaments.

De cara al 2024, Àngels Monteagudo es mostra també optimista tenint present que han tingut un bon estiu i que es va recuperant el turisme estranger.

Des del Consorci estant també treballant amb projectes de cara al 2024, per exemple impulsant l’eix ciclable al voltant de la C-15, projectes en el marc de les rutes del vi de l’estat i millorant per exemple l’actual ruta dels Miravinyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: