Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera de les assembles obertes de la CUP de Vilafranca fa una diagnosi de la vila

Una trobada en que s’han plantejat l’estat actual de la Vila i s’apunten reptes de futur per afrontar els propers anys i que es volen incloure en el programa de la CUP per les municipals del maig.

El local dels Falcons de Vilafranca acollia dissabte al matí la primera de les assembles obertes que la CUP organitza fins el proper mes de gener de cara a confeccionar el seu programa per les eleccions del proper mes de maig.
En aquesta primera assemblea es volia fer una diagnosi de la situació actual de la vila i plantejar alguns dels punts de sortida per treballar per canviar Vilafranca, com explica la regidora de la CUP Laia Santís.
A través de diverses taules i amb la participació de representants de diferents col·lectius es feia treball per tractar sobre temes que es consideren cabdals de cara a definir la Vilafranca dels propers anys. Des de la planificació social, econòmica, de participació ciutadana; fins a quin ha de ser el model de ciutat i temes d’habitatge.
Santís recordava també que fa 15 anys que la CUP té representació a l’Ajuntament de Vilafranca, i que continuen mantenint les ganes de treballar i governar. Reconeixia també que era complicat treballar per la Vila amb un govern que nega qualsevol proposta que vingui de l’oposició i no vol col·laboració.
Aquesta era la primera de les assemblees que s’aniran fent en els propers mesos i que des de la CUP volen que serveixin per confeccionar el programa amb que concorreran a les eleccions municipals a la vila el proper mes de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: