Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plataforma Tanquem els CIE ha explicat la seva lluita al Solidaritats

El cicle Solidaritats 2018 comptava aquest dijous amb un dels actes més destacats del programa, la xerrada ‘La lluita pel tancament dels CIE’ que tenia lloc al Casal Popular.

En nom de la plataforma Tanquem els CIE, Mercè Duch destacava que els Centres d’Internament d’Estrangers no es poden millorar de cap manera perquè la seva naturalesa ja implica la vulneració dels drets humans. Per això lluiten des del 2012 pel tancament d’aquests centres.

Duch explicava que les migracions s’estan tractant d’una manera “racista i violenta” i que aquesta situació ve acompanyada per un increment de la presència de la ultradreta arreu del món. Però l’activista creu que no ens hem de quedar de braços plegats i cal seguir treballant dia a dia. En el cas de la plataforma Tanquem els CIE amb una “monitorització” del què passa en aquests centres.

El cicle Solidaritats continua fins a finals de mes sota la coordinació de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació de Vilafranca i amb la col·laboració de les ong’s i entitats de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: