Dissabte, 2 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Quinto de Nadal del Casal Popular torna a ser un èxit

El Casal Popular La Gueralda de Vilafranca ha organitzat, un any més, una de les activitats amb més èxit de l’any: el Quinto de Nadal.

S’hi ha pogut jugar aquest diumenge 25 de desembre i s’hi podrà tornar a jugar el dia 6 de gener a la tarda.

El quinto és un joc tradicional a diverses comarques catalanes i es considera com un precursor del bingo. El funcionament és ben senzill; es reparteixen cartrons entre els participants i es van traient les boles cantant els números en forma de rodolins.

Enguany 230 comerços i entitats col·laboradores hi han aportat 800 obsequis. L’aforament ha estat de 250 persones però moltes han quedat fora degut a l’èxit d’aquesta 10ena edició del Quinto de Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: