Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Massana exposa a Vilanova “Marques i signes del paisatge”

Un treball sobre l’entorn rural, que sorgeix fruit de passejades de descoberta del paisatge del Penedès i l’arquitectura rural del territori.

L’escultura, però també la fotografia i el vídeo per reflexionar sobre l’entorn rural vitivinícola. És el punt de partida de l’exposició “marques i signes del paisatge” que presenta a Vilanova l’escultor subiratenc Josep Massana. Exposa per primera vegada a la capital del Garraf el seu treball, fruit de la

recerca i l’estudi de la natura i la interpretació geomètrica de les seves formes en l’entorn rural més immediat.

Fotografies que conviden a la reflexió sobre la terra i l’aliment que ens proporciona o imatges que reprodueixen moments de la vida natura en contacte amb el vent, la pluja o la neu formen part de la mostra . També s’hi evoca la història d’un cirerer a través del qual reflexiona sobre el cicle de la vida.

La mostra es va inaugurar divendres, al centre d’art contemporani La Sala de Vilanova, on s’hi estarà fins el 28 d’octubre.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: