Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Massana exposa per Festa Major a Vilafranca

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer acull una exposició de quadres en relleu de dibuixos bidimensionals de Josep Massana.

L’exposició es presenta sota el nom ‘Darrere l’Espiell. Traient el cap per un forat’ i es podrà visitar del 26 d’agost al 3 d’octubre. La mostra s’inaugura aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre amb presentació a càrrec de Josep Bertran, arquitecte i la presència de l’artista. Josep Massana és un escultor del paisatge. El seu treball com a creador es caracteritza per un llenguatge propi molt vinculat a la terra, però aquest cop vol anar un pas més enllà, connectant amb el pensament de l’espectador i presenta una mostra amb un fil conductor comú, un espiell. Un espiell és un forat d’una paret o porta per poder guaitar des de dintre el que passa a fora.
És un treball de quadres en relleu de dibuixos bidimensionals que utilitza símbols elementals on les mans, les cares, els ulls, el cervell s’enfronten al caràcter efímer de la vida. Aquesta exposició es complementa amb un treball anterior de l’artista sobre les barraques de vinya, un patrimoni a protegir del nostre paisatge rural. Josep Massana, nascut l’any 1957 a Sant Pau d’Ordal, es un escultor del paisatge iniciat en el taller d’ebenisteria familiar. La Fundació Pinnae organitza una visita comentada a l’exposició prevista pel dissabte 18 de setembre on el mateix artista explicarà els secrets i la profunditat de la seva mostra. Per assistir a la visita comentada, totalment gratuïta, caldrà reserva prèvia, enviant un correu electrònic a i indicant el nombre de persones que sol·liciten assistir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: