Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger acull una exposició de quadres en relleu bidimensionals de Josep Massana

L’exposició es presenta sota el nom ‘Darrere l’Espiell. Traient el cap per un forat’ i es pot visitar fins al 3 d’octubre.

La mostra s’inaugurava aquest dijous amb presentació a càrrec de l’arquitecte Josep Bertran. Josep Massana és un escultor del paisatge. El seu treball com a creador es caracteritza per un llenguatge propi molt vinculat a la terra, però aquest cop vol anar un pas més enllà, connectant amb el pensament de l’espectador i presenta una mostra amb un fil conductor comú, un espiell. Un espiell és un forat d’una paret o porta per poder guaitar des de dintre el que passa a fora.
És un treball de quadres en relleu de dibuixos bidimensionals que utilitza símbols elementals on les mans, les cares, els ulls, el cervell s’enfronten al caràcter efímer de la vida. Aquesta exposició es complementa amb un treball anterior de l’artista sobre les barraques de vinya, un patrimoni a protegir del nostre paisatge rural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: