Dimecres, 20 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mercats Municipals de Vilafranca estan d’aniversari i ho celebren amb diverses activitats

La campanya s’ha iniciat ja i fins pràcticament final de novembre es fan activitat per a infants i tallers de cuina per adults, sempre centrats en els productes de qualitat dels mercats.

El Mercat Municipal Sant Salvador celebra els seus 35 anys, i el Mercat de la Carn el 10è aniversari de la darrera reforma, a banda dels seus 136 anys d’història, pels quals va rebre recentment de la Generalitat el reconeixement com a establiment centenari. Per tal de celebrar els aniversaris, s’han organitzat un seguit d’actes, adreçats a tots els públics.
El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i la tècnica de Mercats, Ariadna Corbella, han presentat el conjunt d’actes que ja han començat i que es desenvoluparan fina a finals de novembre. Montfort ha recordat que són un seguit d’actes que ja han començat i que s’allargaran pràcticament fins a final de novembre.
En el bloc d’activitats per a infants, s’ha preparat l’activitat al Mercat Sant Salvador amb el súper heroi Capità Vitamines conjuntament amb l’Equip de Pediatria de l’Alt Penedès, i L’hora del conte en anglès, amb un conte sobre els aniversaris.
Per adults, s’han preparat dos cicles de cuina. Un de cuina d’aniversari, amb tres sessions diferents par parlar d’entrants, segons plats i postres. I un segon de receptes de tardor amb robot de cuina.
Totes les activitats són gratuïtes i sense inscripció prèvia. Únicament cal inscripció al curs de Segons plats, a càrrec d’Oriol Llavina, a:
També s’ha organitzat un concurs de Fotografia de Mercat a Instagramm amb l’etiqueta #mercatsvilafranca, en què es pot participar fins al 18 de novembre, amb fotografies de tot allò que representen els mercats. Es poden consultar les bases a comercimercats.vilafranca.cat. Hi haurà tres premis: el 1r és una càmera Polaroid, el 2n i 3r són paneres de productes del mercat valorades en 280 i 200 euros, respectivament.
Finalment, a partir del 15 de novembre, començarà la campanya de fidelització “Estem d’aniversari”, en la que es premiaran els actes de compra a les parades dels dos mercats, amb diferents obsequis. Caldrà omplir una butlleta que es lliurarà amb el segell de cada parada cada vegada que es faci una compra. Quan la butlleta estigui plena es podrà canviar per estris de cuina i de mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: