Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Diumenge s’inicia la temporada del Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura de Vilafranca

Cada segon diumenge de mes tornarà a la rambla de Sant Francesc el Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura. Aquesta primera edició es farà conjuntament amb la Festa de la Solidaritat.

El mercat compta amb més de 30 parades d’artesania de tot tipus (alimentació, ceràmica, bijuteria, decoració, perfumeria i cosmètica, joieria, tèxtil), més de 20 parades de brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes del Penedès.
En aquesta temporada, s’oferiran Tallers de Mestre Artesà per a infants, és a dir, tallers tradicionals d’artesania com ara cistelleria, pastisseria, ceràmica o pintura, diferents en cada mercat. Els tallers s’oferiran tan en el segon diumenge com en els mercats i fires especials que es fan coincidint amb la Fira de Nadal, Fira de Reis, Fira del Gall, Tres Tombs, Xató i Fires de Maig. Els tallers són gratuïts i es duen a terme de 12 del matí a 2 del migdia.
Els infants obtindran un carnet que se’ls segellarà cada vegada que realitzin un taller. Duent a terme quatre d’aquests tallers guanyaran un obsequi i el Diploma de Mestre Artesà.
El mercat està organitzat pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament. S’ha editat un calendari que recull les dates i llocs de celebració dels mercats d’artesans de cada segon diumenge de mes i dels especials que es pot trobar a l’Ajuntament, a l’Oficina de Turisme, o al web www.vilafranca.cat

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

18:45
40 hectàrees
Introducció
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: