Dissabte, 25 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Diumenge s’inicia la temporada del Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura de Vilafranca

Cada segon diumenge de mes tornarà a la rambla de Sant Francesc el Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura. Aquesta primera edició es farà conjuntament amb la Festa de la Solidaritat.

El mercat compta amb més de 30 parades d’artesania de tot tipus (alimentació, ceràmica, bijuteria, decoració, perfumeria i cosmètica, joieria, tèxtil), més de 20 parades de brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes del Penedès.
En aquesta temporada, s’oferiran Tallers de Mestre Artesà per a infants, és a dir, tallers tradicionals d’artesania com ara cistelleria, pastisseria, ceràmica o pintura, diferents en cada mercat. Els tallers s’oferiran tan en el segon diumenge com en els mercats i fires especials que es fan coincidint amb la Fira de Nadal, Fira de Reis, Fira del Gall, Tres Tombs, Xató i Fires de Maig. Els tallers són gratuïts i es duen a terme de 12 del matí a 2 del migdia.
Els infants obtindran un carnet que se’ls segellarà cada vegada que realitzin un taller. Duent a terme quatre d’aquests tallers guanyaran un obsequi i el Diploma de Mestre Artesà.
El mercat està organitzat pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament. S’ha editat un calendari que recull les dates i llocs de celebració dels mercats d’artesans de cada segon diumenge de mes i dels especials que es pot trobar a l’Ajuntament, a l’Oficina de Turisme, o al web www.vilafranca.cat

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Pica lletres
Institut Gelida A - Institut El Foix B (Santa Margarida i els Monjos)
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: