Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Continuen els projectes de formació i treball per millorar l’entorn natural de Vilafranca

Continuen els projectes de formació i treball per millorar l’entorn natural de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca, en el marc dels Projectes de Treball i Formació i Treball als Barris, ha contractat durant el 2018 a 9 jardineres i jardiners i a 1 oficial per millorar els espais naturals

Per tal de reforçar aquest equip també s’ha contractat a una oficial de jardineria mitjançant un projecte de la Diputació. Els contractes d’aquests treballadors i treballadores tenen una durada de 6 a 12 mesos.
Des del mes de febrer s’han realitzat actuacions de manteniment i millora en espais com el camí de la Bleda, l’antic camí de Sant Martí, el camí de la Serreta, la riera de Llitrà, i el camí de Sant Pau.
S’estan realitzant tasques com desbrossar marges i solars, desherbar, enjardinament d’espais, instal·lació de reg, senyalització de parcel·les, pintat de tanques i altres elements de fusta, plantació d’arbres, reg, manteniment i poda dels arbres, construcció de murs de pedra seca, instal·lació de travesses i tanques de fusta i col·locació de xarxa de fibra de coco per protegir l’erosió dels camins.
El projecte de Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el projecte de Treball als Barris és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Aquests projectes estan adreçats a persones aturades, amb l’objectiu d’afavorir la seva inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat realitzant obres i serveis de caràcter públic i d’interès social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: