Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el nou curs escolar dels Programes de Formació i Inserció de Vilafranca

Una seixantena de joves tenen l’oportunitat de participar en aquest programa, formant-se com a auxiliars en algun dels quatre àmbits professionals.

Els Programes de Formació i Inserció de Vilafranca han iniciat aquest mes de setembre un nou curs acadèmic amb l’objectiu de formar professionalment joves entre 16 a 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Els perfils professionals que s’ofereixen són: Auxiliar d’hostaleria: cuina i servies de restauració, Auxiliar d’Imatge personal: perruqueria i estètica, Auxiliar de vendes, oficina i atenció al Públic; i Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques.

Una seixantena de joves tenen l’oportunitat de participar en aquest programa, formant-se com a auxiliars en algun dels quatre àmbits professionals. Cada especialitat té una durada de 1.000 hores de formació teoricopràctica, de les quals 180 hores són pràctiques en empreses dels sectors corresponents a les especialitats que s’imparteixen.

En acabar el curs, l’alumnat obté una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides. Aquesta certificació els permet accedir al món del treball i els dóna facilitats a l’hora de realitzar les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà o d’accedir a un centre de formació d’adults per treure’s el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i a la formació per l’ocupació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: