Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca engega la commemoració dels seus cinquanta anys

Cineclub Vilafranca engega la celebració del cinquantè aniversari posant el focus en l’exhibició cinematogràfica i els espectadors.

A partir del dijous vinent, 25 d’octubre, i fins al 25 d’octubre de l’any vinent, Cineclub Vilafranca estarà immersa en la celebració dels seus cinquanta anys d’història. L’entitat centralitzarà els actes d’aquesta commemoració en dos puntals: el que representa l’exhibició cinematogràfica i els espectadors i espectadores que durant tots aquests anys han validat la tasca de l’entitat.

Un comitè format per persones vinculades a l’entitat al llarg d’aquests cinquanta anys s’ha encarregat de donar forma a un programa d’activitats que serà extens i que encara no està tancat del tot.
El primer acte de l’aniversari tindrà lloc el dijous 25 d’octubre a les 20h al cinema Kubrick i serà un petit homenatge a les juntes que han estat al capdavant de l’entitat i a les persones que hi han col·laborat durant aquests cinquanta anys.

La vetllada continuarà amb la projecció de la pel·lícula de Buster Keaton ‘El héroe del río’, una foto de família i una copa de vi per a tothom.

La resta del programa de l’aniversari s’anirà detallant properament. Hi haurà, evidentment, molt de cinema, però també música, reflexió, col·laboracions amb altres entitats i la creació d’un audiovisual sobre Cineclub Vilafranca pensat perquè transcendeixi l’àmbit local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: