Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat ha estat escollit coordinador general de Catalunya en Comú

Ada Colau continuarà com a coordinadora de Catalunya en Comú, acompanyada de Candela López, exalcaldessa i actual tinent d’alcalde de Castelldefels, i el regidor vilafranquí Ramon Arnabat.

López i Arnabat substitueixen Xavier Domènech. És el que ha decidit l’executiva del partit, reunida aquest dilluns a la tarda a Barcelona, que ha volgut destacar el perfil municipalista de les dues persones que acompanyen Colau al capdavant del partit. La decisió haurà de ser ratificada pel consell nacional de dissabte vinent. D’aquesta manera, Catalunya en Comú es reforça de cara a afrontar una de les seves principals prioritats, les eleccions municipals de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: