Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Homrani apunta que millorar les condicions laborals suposa en si una bona política social

Aquest dissabte a la tarda ERC organitzava a Mas Catarro dels Monjos una xerrada col.loqui amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

L’objectiu era compartir els objectius de les polítiques laborals i socials amb la ciutadania i recollir les seves inquietuds.

Just abans d’iniciar l’acte el conseller destacava que volia parlar del model laboral i social de la Generalitat de Catalunya. Mostrar les mancances i els reptes als que cal fer front. Sempre lligats a un aspecte clau, que és el d’entendre que la millora de les condicions laborals suposa en si una bona política social.

Chakir El Homrani, apunta que la Generalitat té la limitació del marc legal laboral que correspon a l’estat, però que té eines pròpies com la concertació i la inspecció, que cal aplicar.

Respecte als reptes de les polítiques socials avançava que tenen com a fil conductor el dret a decidir de les persones. Que puguin decidir el seu propi futur, i optar per envellir a casa o a prop de casa seva.

L’acte l’organitzava ERC als Monjos, en format col.loqui, conscients de les problemàtiques socials i laboral que hi ha al municipi.

Entre d’altres també va assistir a la trobada una representació de la comunitat musulmana del municipi. L’acte es va iniciar amb un record als polítics empresonats i a l’exili.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: