Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Tornarem a vèncer’ es presenta a Vilafranca en un acte telemàtic

‘Tornarem a vèncer’ es presenta a Vilafranca en un acte telemàtic

És la proposta estratègica dels republicans per assolir la independència, recollida al nou llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira.

La proposta estratègica dels republicans per assolir la independència, recollida al nou llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira titulat ‘Tornarem a vèncer’, passa per superar el 50% dels vots elecció rere elecció, governar bé i no renunciar ni al diàleg ni a la unilateralitat. Situa com una victòria el referèndum de l’1 d’octubre però que no va poder ser suficient per tombar els poders de l’Estat espanyol. El llibre presenta un manual sobre com enfortir les fortaleses del moviment republicà i com capgirar les febleses i les debilitats amb l’objectiu de “tornar-hi” i de fer-ho “més preparats” per poder aconseguir la República.
El volum es va presentar a Vilafranca amb una conversa entre el conseller Chakir el Homrani, la diputada penedesenca Lluïsa Llop i la regidora Mònica Hill i, a causa de les noves mesures per fer front a la pandèmia, es va fer de forma telemàtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: