Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Homrani defensa el diàleg social i les polítiques d’ocupació adaptades al territori

El conseller Chakir El Homrani defensa el reforç del diàleg social i les polítiques d’ocupació adaptades al territori en una trobada amb els sindicats a Vilafranca.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies va ser divendres a Vilafranca i va participar en una trobada amb els secretaris generals d’UGT i CCOO al Penedès, l’Anoia i Garraf. L’objectiu de la reunió era parlar del teixit industrial i abordar les possibilitats d’assegurar futures inversions i llocs de treball, davant la situació complexa que s’ha generat arran dels expedients de regulació de l’ocupació amb empreses del sector industrial com Robert Bosch o Alfisa.

Acompanyat per diferents membres d’ERC de la comarca, com les diputades al Parlament Lluïsa Llop i Rut Ribas, El Homrani va destacar la necessitat de reforçar «la concertació i el diàleg social» i va manifestar el seu compromís de fer polítiques d’ocupació adaptades a les necessitats del territori a través de les estratègies territorials del SOC.

Des dels sindicats, els representants de Comissions Obreres, Josep M. Romero, i UGT, Francesc Rica, també posaven l’accent en el reforç del diàleg social per impulsar les possibilitats que té el Penedès en un ampli vessant de sectors econòmics i laborals.

El conseller també va aprofitar la seva visita per reunir-se amb els representants del comitè d’empresa d’Alfisa, als quals els hi va transmetre «tot el suport en una situació tan complexa».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: