Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de Sant Martí Sarroca aprovarà un pla de desplegament de fibra òptica al nucli urbà

El govern de Sant Martí Sarroca aprovarà un pla de desplegament de fibra òptica al nucli urbà presentat per MásMóvil.

L’empresa MásMóvil ha lliurat a l’Ajuntament el pla de desplegament de fibra òptica que preveu impulsar al nucli de Sant Martí Sarroca i que compta amb una ajuda del Pla d’Extensió de Banda Ampla. Després dels contactes recents entre l’Ajuntament i l’operador sobre el projecte, i un cop realitzats els informes tècnics corresponents, el govern municipal aprovarà el pla, que preveu tenir fet el cablejat de fibra al nucli urbà de Sant Martí el primer quadrimestre de l’any que ve. El pla contempla estendre l’arribada de fibra òptica al barri de la Roca, subjecte a l’estudi i aprovació de MásMóvil per realitzar les obres civils corresponents.
Es preveu una implantació ràpida del pla de desplegament per part de l’empresa, aprofitant al màxim les canalitzacions existents, respectant els edificis protegits i amb mínim impacte visual.

El govern municipal també ha explicat que el consorci Localret, amb qui també es va analitzar la conveniència del pla de desplegament aprovat en una trobada a l’Ajuntament a finals del mes de juliol, inclourà en el seu estudi de desplegament de la fibra òptica a Sant Martí les opcions disponibles per millorar la velocitat d’internet a d’altres nuclis i barris del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: