Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arbres als comerços i lots de Nadal, protagonistes de la campanya de Nadal a Sant Martí Sarroca

Arbres als comerços i lots de Nadal, protagonistes de la campanya de Nadal a Sant Martí Sarroca

Fa unes setmanes, la Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Martí, Laura Vigara, va convocar els comerços locals per planificar una campanya de Nadal.

De les idees sorgides es va escollir que l’Ajuntament pagués per a tots els comerços un arbre nadalenc, que posteriorment es podrà replantar, i que els establiments que ho desitgessin podrien participar amb els seus productes en l’elaboració d’una panera. La participació ha estat tan alta, que al final han sortit 4 paneres que se sortejaran per separat. L’Ajuntament s’ha mostrat satisfet per la implicació del teixit comercial local.

Aquests comerços, fins el 23 de desembre, podran regalar una butlleta als seus clients per una compra mínima de 10 euros. El sorteig se celebrarà a la Societat El Centre el dia 23, a les 7 de la tarda, després de la festa on es fa Cagar el Tió. Els resultats es faran públics per les xarxes socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: