Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca organitza diverses activitats al voltant de la Marató de TV3

Sant Martí Sarroca organitza diverses activitats al voltant de la Marató de TV3

La setmana passada Sant Martí ja va organitzar diferents activitats per recollir fons per la Marató de TV3, i aquest dissabte es prepara una marxa de torxes i una programació especial de Sarroca Ràdio

Aquest proper cap de setmana tindran lloc a Sant Martí Sarroca diversos actes per recaptar diners per a la Marató de TV3 i que se sumen als que ja hi ha hagut aquest passat cap de setmana, amb el concert-tribut a l’orquestra local Els Àngels i la Caminada Solidària del Martinet, a més del sorteig d’una panera solidària de l’escola bressol El Xic Martinenc.

Així, aquest dissabte l’emissora municipal Sarroca Ràdio emetrà un programa en directe, a partir de 2/4 de 4 de la tarda, per fomentar els donatius. Es podrà escoltar al 107.5 FM, per internet i pels altaveus exteriors situats a la Placeta de l’1 d’octubre.

El mateix dissabte, a les 6 de la tarda, començarà la Marxa de Torxes fins al castell, amb inici des de la Placeta de l’1 d’octubre. En arribar al castell, hi haurà xocolata calenta per a les persones participants. La col·laboració és de 5 euros i inclou la torxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: