Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Garcia és la nova presidenta en funcions de l’Institut d’Estudis Penedesencs

Des del passat 3 de setembre, la fins ara vicepresidenta de l’entitat ha assumit la presidència a causa de la renúncia d’Albert Tubau.

Aquest ha renunciat per motius professionals que feien inviable el desenvolupament del seu càrrec i també la seva continuïtat dins la Junta Directiva de l’Institut d’Estudis Penedesencs. Per tant, i de conformitat amb els estatuts de l’entitat, Dolors Garcia, fins aleshores vicepresidenta, actuarà com a presidenta en funcions, fins a l’Assemblea General Extraordinària prevista pel diumenge 2 de desembre, on s’escollirà nova Junta Directiva.
Des l’IEP han encetat també una col·laboració amb el magazine Penedès en Xarxa, que consideren els pot ajudar molt a amplificar la tasca que fan.
El càrrec de vicepresident l’ocuparà, fins a les properes eleccions, Ramon Arnabat, i s’incorporen Àngels Parés, del Garraf, i Genís Francesc Ruiz, del Baix Penedès, per cobrir les vacants de vocalia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: