Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge visita guiada gratuïta al Pla dels Albats, a Olèrdola

Aquest diumenge visita guiada gratuïta al Pla dels Albats, a Olèrdola

La visita l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i permetrà conèixer els resultats de les darreres excavacions realitzades en aquest indret. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Des del 2014 i fins l’any passat, les campanyes anuals d’excavacions arqueològiques fetes al Pla dels Albats han permès accedir a nous coneixements que posen de relleu la importància d’aquest indret d’Olèrdola en l’inici de l’edat mitjana a Catalunya. Qui ho desitgi ho podrà comprovar aquest diumenge al matí en una visita guiada gratuïta, dins de les rutes pel patrimoni del municipi que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola.
La visita la conduirà l’arqueòleg Xavi Esteve, codirector de les excavacions, i permetrà conèixer la premsa de vi medieval trobada en la zona de celler, les sitges medievals, les tombes antropomorfes, l’estructura recuperada de l’església romànica de Santa Maria, així com el mil·liari romà reutilitzat com a peu d’altar.
Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament. Les places són limitades i el punt de trobada serà a l’aparcament de davant de la muralla del conjunt monumental, a dos quarts d’11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: